Δώστε Χρώμα
Από αδιάφορα γίνονται μαγικά
Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να μετατρέψετε αδιάφορες, καθημερινές δραστηριότητες σε αγαπημένες αναμνήσεις. Αναπολώντας το παρελθόν, συχνά είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που γίνονται τελικά μεγάλα. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να γεμίσετε την κάθε ημέρα σας με χρώμα, νόημα και μαγεία.
Έλεγχος υγρασίας για φρεσκάδα στη γεύση και την υφή που διαρκεί περισσότερο.
Γεύμα σε βαζάκι
Κάποτε τα χρησιμοποιούσαν μόνο για την αποθήκευση μαρμελάδας και τουρσί, αλλά πρόσφατα τα βαζάκια αυτά βρήκαν καινούργιο λόγο ύπαρξης. Ως μια μοντέρνα και ενήλικη έκδοση ενός δοχείου φαγητού. Πρακτικά και όμορφα - είναι πιο εύκολα στο καθάρισμα από τα πλαστικά δοχεία, καλύτερα για το περιβάλλον και πολύ εύχρηστα για αποθήκευση τόσο στην τσάντα σας όσο και στο ψυγείο. Και χάρη στην κλασική τους όψη κάνουν ακόμα και την πιο απλή σαλάτα να μοιάζει με έργο τέχνης.
Γευτείτε το αναπάντεχο
Προσέχετε τι πετάτε όταν μαγειρεύετε. Αυτό που κάποιος θεωρεί ότι είναι για πέταμα μπορεί να είναι η πηγή για εκπληκτική γεύση. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε όλα τα υλικά σας και να είστε μάγειρας που δεν πετάει τίποτα. Δεν είναι απλώς φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά είναι και δημιουργία αναπάντεχων και εντυπωσιακών φαγητών που μπορείτε να μοιραστείτε.
-
1Πατατάκια από φλούδες πατάτας
Συνήθως, όταν μαγειρεύουμε πατάτες, οι φλούδες τους πετιούνται. Αντί να τις πετάξετε, ψήστε τις στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Κεράστε τους καλεσμένους σας ένα νόστιμο και τραγανό σνακ πριν από το γεύμα.
-
2Πέστο με φύλλα παντζαριού
Τα φύλλα παντζαριού είναι πολύ θρεπτικά, καθώς είναι σπουδαία πηγή Βιταμίνης Α και Κ. Ζεματίστε τα σύντομα και αναμίξτε τα με βασιλικό, μια σκελίδα σκόρδο, κουκουνάρι, ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι για να φτιάξετε ένα απαλό και νόστιμο πέστο.
-
3Σαλάτα με κοτσάνια μπρόκολου
Φυλάξτε τα κοτσάνια! Τα κοτσάνια, που αποτελούν περισσότερο από το μισό μπρόκολο, είναι εξίσου θρεπτικά με τα άνθη. Κόψτε τα κοτσάνια σε λεπτές φέτες με έναν αποφλοιωτή και αναμίξτε τα με τα αγαπημένα σας υλικά για σαλάτα.
Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας
Καταψύξτε τις εποχές
Τα μούρα και τα μυρωδικά έχουν καλύτερη γεύση όταν είναι στην εποχή τους. Με τη συσκευή ταχείας κατάψυξης της Electrolux μπορείτε να έχετε την προσωπική σας τοπική αγορά - όλο τον χρόνο. Κλειδώστε τις γεύσεις, καταψύξτε τις εποχές και απολαύστε μούρα και μυρωδικά εποχής όποτε το θελήσετε. Αν έχετε έναν συμβατικό καταψύκτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δίσκο για παγάκια και να καταψύξετε μυρωδικά όπως φασκόμηλο, δενδρολίβανο, θυμάρι και ρίγανη μέσα σε ελαιόλαδο. Χρησιμοποιήστε τους κατεψυγμένους κύβους για να προσθέσετε εκπληκτική γεύση σε κάθε φαγητό.
Καταψύξτε γρήγορα μούρα, μυρωδικά και άλλα συστατικά για να τα διατηρήσετε φρέσκα, νόστιμα και άριστα συντηρημένα.